Luk

Avanceret søgning 

Aktuel søgning

Område
Sæson
Produktlinje

Annuller

Bee Wise

Biodiversitet

Bee Wise-konceptet bidrager til større biodiversitet i naturen i byer og parker. Derfor er en stor del af konceptets sammensætning at tiltrække bier og sommerfugle.

Bees & Butterflies

I de beplantingsklare koncepter fra Verver Export har biodiversitet længe været et kriterie i udvælgelsen af gode planter til sommerblomsteranlæg. I udvalget af blomsterløg og rodknolde anvender vi ofte f.eks. dahliaer med enkeltblomst, Liatris, Acidantheras og anemoner. Men også sammensatte beplantninger, etårige, består af mange interessante planter til bier, sommerfugle og andre insekter. Som for eksempel verbena og edderkoppeplante.

Giftbox Bee Wise

Særligt til byer, parker og sammensætninger med ønsket om at bidrage til større biodiversit har Verver Export også udviklet en promtionpakke kaldet Bee Wise. Hver kolli består af 25 blomsterløg, som forøger plantediversiteten i sommermånederne, og som er interessant for forskellige bestøvere. Med denne kolli/pakke kan du sprede det gode budskab hos beboere, foreningsmedlemmer og andre interesserede. Er du interesseret? Spørg efter dem hos vores rådgiver i dit område.