Luk

Avanceret søgning 

Aktuel søgning

Område
Sæson
Produktlinje

Annuller

Blandinger

Dårligt kendt = ikke elsket?

Ordsproget "Vi vil ikke have det, vi ikke kender", gælder bestemt ikke for blandinger med Verver Exports blomsterløg. Mange kunder prøver hvert år en ny sammensætning fra kataloget. De ved, at de gør en forskel i en sæsonbestemt beplantning.

Således kunne vi allerede i sommeren konstatere, at den nye blanding "Amazing Angélique" © har fået en god start i 2019-kataloget. Mange forvaltere af grønne områder har allerede opdaget denne blanding med varme farvetoner, hvor tulipanen "Orange Angélique" tiltrækker opmærksomhed, men som endnu ikke er med i kataloget som individuel sort.

Man giver et forårsbed et ekstra særpræg ved at fremhæve en unik egenskab ved en tulipan i en blanding. Et godt eksempel er blandingen "Prima Ille-et-Vilaine"©, hvor tulipanen "Silverstream" spiller en vigtig rolle i sammensætningen. Dens udseende er faktisk meget varieret - fra en næsten helt rød farvetone til en helt hvid tone med alle variationerne mellem de to, og med smukke striber på kronbladene. Blandingen er meget forfriskende med mange hvide blomster, og tulipanen kan eksponere dens pragt i endnu højere grad. Dejlig blanding til beplantningssteder, hvor lyset måske er lidt spredt pga. træer og buske, der stadig er nøgne.

Klik her for "Hemmeligheden" bag Verver Exports blandinger'