Luk

Avanceret søgning 

Aktuel søgning

Område
Sæson
Produktlinje

Annuller

En rugekasse til biologisk nedbrydelige træer

Den hollandske iværksættervirksomhed, Land Life Company, der tilbyder rugekasser til biologisk nedbrydelige træer, har rejst 2,4 millioner euro til investeringer. Start-up-virksomheden har ambitioner om at agere globalt.

Klimaforandringer
Ved at have adgang til et reservoir med biologisk nedbrydeligt vand kan Land Life Company, uden vandingssystem, få træer og planter til at vokse og trives i tørre klimaer i over 20 lande. Den teknik, som Land Land Life Company implementerer, er, efter deres eget udsagn, ti gange så effektiv som andre naturlige metoder til genrejsning af skov m.m.Systemet behøver ikke nogen forsyningsledninger, og det kan iøvrigt anvendes overalt i verden. Den naturgenoprettelse, som det giver mulighed for, er et vigtigt våben i kampen mod klimaforandringer, da træerne absorberer CO2 fra luften.

Styring og kontrol via satellitter
Virksomheden vil fortsætte udviklingen af denne teknologi vha. beløbet på 2,4 millioner euro, som bliver investeret, og på den måde agere globalt. Den styrker også sine medarbejderstab på markeder såsom Kina, Mexico, Afrika og USA. Desuden bruger Land Life Company sine midler til gennemførelse af tekniske undersøgelser, som fx overvågning af plantede træer vha. af satellitbilleder.

Kilde: http://www.landlifecompany.com/