Luk

Avanceret søgning 

Aktuel søgning

Område
Sæson
Produktlinje

Annuller

Dutch Garden 1.0 – Disneyland Paris

På et helt særligt sted, hvor millioner af mennesker kommer hvert år, dvs. Disneyland Paris, promoverer de hollandske virksomheder og organisationer blomster og planter i Dutch Garden i samarbejde med den nederlandske ambassade.

I 2017 bliver der etableret en pragtfuld og farverig have designet af Jacqueline van der Kloet og Manon Hazebroucq lige overfor Newport Bay Club Hotel. Det er et pilotprojekt, som bliver gentaget i de kommende år andre steder end Disneyland Paris. Stedets unikke egenskaber, og det store haveområde, som breder sig over 3.000 m², samt den flotte og tiltrækkende indretning af det hele, er garant for særlig opmærksomhed fra de millioner af besøgende.

 

Projektet
Et område, som mere eller mindre har form som et skivedelt æg med forskellige parceller og stier, som hver har deres egne farver. De blomstrer takket være en blanding af sommerblomsterløg med dahliaer, liljer, Zantedeschia og Crocosmia, samt ikke-flerårige sommerblomster. Produkterne leveres af Verver Export, som i mange år har været leverandør af blomsterløg og nye plantekreationer til Disneyland Paris.

Målet er at skabe en sammensætning med både et naturligt og festligt aspekt, som giver en flot udbredelse af farver hele sommeren. En række af "sommersammensætninger", der hver har deres egen, særlige farve, men som sammen danner et harmonisk hele. Det hele kommer til at foregå i maj under overvågelse af Tijmen Verver og Jacqueline van der Kloet.

Et stærkt bånd, der knytter folk sammen
Blomster gør mennesker glade, og planter styrker velværet. Disse unikke egenskaber bliver værdsat af de fleste mennesker på vores planet. Promotion via Dutch Garden i Disneyland Paris understreger denne sammenbindende faktor blandt befolkningerne. Blooming Breeders koordinerer og stimulerer samarbejdet i Dutch Garden for sammenslutningerne af virksomheder og organisationer.

Dutch Garden gør det muligt at udvide markedet, øge brugen af blomster og planter, og bidrager derved til at gøre folk glade og få et bedre helbred.