Luk

Avanceret søgning 

Aktuel søgning

Område
Sæson
Produktlinje

Annuller

Mobilt, grønt rum

Økologi til leje

Det europæiske projekt TURAS (Transitioning towards Urban Resilience and Sustainability) er blevet iværksat med fokus på spørgsmålet om, hvordan byerne kan beskytte sig mod den globale opvarmning og de miljømæssige byrder.

I Ludwigsburg har dette givet sig udslag i et Grønt rum, som er et lokalt initiativ med sigte på tilpasning til de globale klimaforandringer. I rummet er der en lodret beplantning og et tag med blade, der sørger for forbedrede omgivelser og frisk luft på varme dage. Med henblik på at kunne vise alle i Europa resultatet af dette, har Helix Pflanzen GmbH bygget et Mobilt grønt rum, der var på rundrejse i Europa frem til okotober 2016.

 

Vægge dækket med blade, blomstrende og frugtbærende planter viser planters store diversitet, et espalier med kiwiplanter giver en intens følelse af rummelighed og skygge. Jordbær og aromatiske urter drager de forbipasserende hen mod dette usædvanlige hvilested.

De grønne vægge giver skygge og fungerer som støvfiltre, tilbageholder vand og er et levested for planter og dyr. De sørger også for lyddæmpning, nedkøling via fordampning og øger omgivelsernes kvalitet.

Fra 2017 kan du også selv leje det Mobile grønne rum til begivenheder med grøn byudvikling, miljøfremmende arbejde eller global opvarmning.

For yderligere oplysninger om lejemuligheder: http://bit.ly/2oWACAc
Kilde: https://www.helix-pflanzen.de