Luk

Avanceret søgning 

Aktuel søgning

Område
Sæson
Produktlinje

Annuller

Originale kreationer med blomsterløg

Originale kreationer med blomsterløg

Det kan lykkedes, at sammensætte blomsterløg med gode resultater første gang, men i de fleste tilfælde er der altid nogle små fejl. Du tænker nok, hvordan kan man lave fejl med en blanding af blomsterløg? Men det er faktisk muligt; forkert højde, forkert farve, dårlig årstid for blomstring, hvilket gør, at den effekt, du havde i tankerne, slet ikke bliver den, du ville have. Selvfølgelig kan naturen overraske dig, men det er altafgørende, at effekten fra blomsterløgene er den, du forventer.

  

Enkel og effektiv – ‘mono’-blandinger

‘Mono’-blandingerne er rigtig nok en sammensætning af flere sorter, men sat sammen af samme art løgplanter. Dermed er det forventede slutresultat lidt lettere at realisere, da planterne har den samme vækst og reagerer på samme måde på naturlige forhold. Det, at lege med højde, blomstringsperiode og farve giver et dynamisk skue for den forbipasserende, da der altid er noget at se på. Eksempler fra Verver Exports sortiment er 'Scala' - en komplet blanding af narcisser, og 'Jubilée' - en af de mange tulipanblandinger i kataloget 2016.

Overraskende og betagende

Det der overrasker meget mere, er ‘multiples’-blandingerne, hvor flere arter af blomsterløg er sammensat med hinanden for at skabe en særlig effekt. De virkninger, man gerne vil have, kan være; meget lang blomstringsperiode, farveskue (på et bestemt tidspunkt), flerårig blomstring, leg med højder og blomstringsperioder osv. Eksempler fra Verver Exports katalog er bl.a. ‘Klenzepark Ingolstadt’, ‘Prima Ille et Vilaine’ og ‘Brown Sugar’.

Teste for at opnå et bedre resultat

Det kreative team hos Verver Export skaber nye sammensætninger på skrivebordet, for at kunne introducere nye blandinger hvert år. De bliver derefter plantet og vurderet på forskellige steder, hos kunder og på prøvemarker. Sommetider foretages der ændringer efter et år med en efterfølgende testperiode, andre gange tages blandingerne helt ud, men selvfølgelig er der også spændende resultater, der bebuder en introduktion.

Men vores kunder udviser også kreativitet med blomsterløg. En anden optik og anden farvesammensætning ud over vores egen har netop mulighed for at blive indført i det store udvalg af blandinger. Et nyligt eksempel på en af disse kundeblandinger er ‘Nina’s Traum’ – en nyhed i det kommende efterårskatalog.

Takket være vores mangeårige erfaring med blomsterløg til grønne områder, kan vi med sindsro sige, at Verver Export har stor kompetence på området for blomsterblandinger til byer, småbyer og parker.