Luk

Avanceret søgning 

Aktuel søgning

Område
Sæson
Produktlinje

Annuller

“Blomsterromantik” på Keukenhof

“Blomsterromantik” på Keukenhof

I starten af oktober satte gartnerne i Keukenhof de første løg i en blomstermosaik med titlen "Blomsterromantik". Denne blomstermosaik var startskuddet til beplantningen af syv millioner blomsterløg i Keukenhof.

 

I 2018 har Keukenhof fået temaet Blomsterromantik. Romantik og blomster er uadskillelige. Den historiske park Keukenhof blev skabt midt i Romantikken (1857) som prydhave til slottet Keukenhof.  I den meget harmoniske have, som omgiver søen, med pragtfulde åbninger mellem storslåede og hundredårige ege, har en million blomstret siden 1950. Mange generationer har delt talrige lykkestunder hér.

Mosaik af 50.000 løg

Keukenhof fremviser igen i 2018 en vidunderlig mosaik bestående af 50.000 tulipanløg. Mosaikken er beplantet i to niveauer, som giver en længere blomstring om foråret. Mosaikken har en overflade på 250m2. Man har anvendt 50.000 blomsterløg: tulipaner, muscaris og krokusser.

I 2018 har Keukenhof åbent fra 22. marts til 13. maj, begge dage inklusiv. Glem ikke at besøge Verver Exports have (nummer 84); garanteret inspiration!

Kilde: www.keukenhof.nl