Luk

Avanceret søgning 

Aktuel søgning

Område
Sæson
Produktlinje

Annuller

Nyheder Efterår 2018

Nyheder

Her finder du de nye sorter af blomsterløg med forårsblomstring og andre meget specielle sorter i det helt nye Verver Export efterårskatalog 2018.
Klik her for vores online katalog Efterår 2018 (engelsk).

Vores nyheder 2018:

Pop Up Tulipan ‘Blue Wow’

Det er ikke en officiel botanisk klassifikation, men de er så udsædvanlige, at vi gerne ville skille dem ud fra de andre. Blomsterne har store og grønne blomsterknopper og åbner sig på en overraskende og eksplosiv måde. ‘Blue Wow' har en stor dobbeltblomst, som er enestående i kombination med dens blå-lilla farve. Giver med garanti en reel 'wow'-effekt!

Fritillaria persica ‘Green Dreams’

De klokkeformede, grønne blomster danner et bundt på ca. 30 cm i længden. 100% resultat ved ekstra store størrelser.

 

Krokusser storblomstrende ‘Yalta’

Velkendte for deres smukke og skålformede blomster og store farvevariation. Disse pragtfulde krokusser med store blomster er en fryd for øjet. Denne krokus ‘Yalta’ har smukke og store blomster med sølvhvide ydre blomsterblade og lilla indre blomsterblade.

Narcisser trompet/storkronede ‘Thomas Mawson’

De storkronede narcisser er kendetegnet ved at kronen er ligeså lang eller længere end blomsterbladene, der er bagved. Denne narcisse ‘Thomas Mawson’ er navngivet efter den velkendte, britiske landsskabsarkitekt. En stor gul trompet med ekstremt hvide blomsterblade.