Luk

Avanceret søgning 

Aktuel søgning

Område
Sæson
Produktlinje

Annuller

Kataloget Naturligt speciel

Blomsterløg til forvildning udgør en specialitet i et enormt udvalg af blomsterløg med forårsblomstring. Forvildning betyder, at et blomsterløg, som sættes på et godt sted, ikke bare kommer tilbage år efter år, men også formerer sig. Der bliver flere og flere af dem.

Bliv fortryllet af dette katalog fyldt med blomsterløg til forvildning og specialiteter til grønne områder!

Efter forsøg, som vi selv har foretaget, men også som følge af de mange samtaler vi har haft med ansvarlige for byer, parker og botaniske haver, er der endelig fremkommet en liste med "forvildere".  Sammen med oplysninger om korrekt placering vil dette udvalg gøre dig i stand til at sammensætte en varig beplantning.

Som følge af en dramatisk reduktion af antallet af insekter som en konsekvens af formindsket biodiversitet er der heldigvis igen opmærksomhed på planter som forsynere af nektar og pollen. Vores udvalg af løg til forvildning kan bidrage betydeligt til dette i starten af foråret.

Som følge af min store lidenskab for nye udvælgelser hos vores avlerkollegaer kan jeg ikke lade være med at tilføje flere pragtfulde specialiteter i kataloget. Specielle, men selvfølgelige tilgængelige for store kundekreds!

Tijmen Verver

 

Kataloget Naturligt speciel