Luk

Avanceret søgning 

Aktuel søgning

Område
Sæson
Produktlinje

Annuller

Forføre med blomsterkasser...

Forføre med blomsterkasser...

På grund af 'begrænsninger' er det altid et tidskrævende job at lave beplantningsplaner til store blomsterbede til dine grønne områder. Vi hører ofte, at den samme idé bliver genbrugt hvert år på grund af manglende tid.

 

Sommerblomstrende blomsterløg i spotlightet

Med vores store udvalg af fordyrkede sommerblomsterløg i potter kan du nemt kapre publikums opmærksomhed og hvert år "forføre" dem igen med din beplantning. Det er produkter, som du i de fleste tilfælde ikke kan få fra din leverandør af etårige planter, men som netop tiltrækker mest opmærksomhed. Og endnu bedre: de er lette at pleje!

Værdifulde råd

Nogle værdifulde tip til at hjælpe dig med at lave gode og interessante sammensætninger.

1. Vælg et fordyrket sommerløg til at understøtte til din beplantning i blomsterkasser. Disse er ofte større og mere synlige end fyldplanter. Tænk på en smuk dahlia eller canna.

2. Sørg for, at der er kontrast mellem blomsterne og bladene, når du vælger planter til sammensætning eller fyldplanter.

3. Variationer i højde og bredde gør, at sammensætningen forbliver fængslende.

4. Et grundlæggende princip er også: plant hver gang en eller tre planter af én sort.

5. Spring ud i det, og sammensæt kortblomstrende planter med langsommere blomstrende planter. På den måde forbliver sammensætningen dynamisk og interessant.

6. Og hvad angår farverne: følg dit hjerte! Smag og farver kan man ikke diskutere.