Luk

Avanceret søgning 

Aktuel søgning

Område
Sæson
Produktlinje

Annuller

"Hemmeligheden" bag Verver Exports blandinger

Vores hemmelighed

Verver Export skiller sig ud med sit tilbud med mange forskellige blandinger til offentlige og halvoffentlige grønne områder, som giver brugeren et lettere valg i forhold til det, som bedst harmonerer med vedkommendes landsby, by eller park.

Puslespillet, der er dannet af sammensætningen af en sådan blanding, udgør altid en udfordring, fordi udbuddet af forårsblomstrende blomsterløg er enormt, og der er derfor utallige muligheder.

Beplantningskoncepter/-design som fx "på hinanden efterfølgende blomstringsperioder", "skiftende højder" og "farver og former tilpasset hinanden" er afgørende. Bruges ovennævnte som basis, kan man skabe et meget stort antal forskellige effekter, lige fra charmerende og romantiske til levende og sprudlende - og fra flerfarvet klassiker til mere minimalistisk moderne.

Forårsblomstrende løg, uanset om de blomstrer tidligt eller sent, udgør hovedbestanddelen i disse blandinger, men for at gøre dem endnu mere perfekte giver Verver Export også råd til supplerende forårsbeplantning i form af sæsonbestemte blomster, såsom stedmoderblomster, levkøj og myosotis (forglemmigej). Disse gør billedet komplet og gør hver Verver-blanding til en lille perle, der blomstrer i mange uger, mens de konstant viser et nyt og overraskende billede i den periode.