Luk

Avanceret søgning 

Aktuel søgning

Område
Sæson
Produktlinje

Annuller

Tulipaners rolle i en blanding

Tulipanen - et "must"!

Tulipanerne bidrager ofte med uventede farvenuancer i en sammensætning af forskellige blomsterløg. Hos et stort antal arter af blomsterløg er hovedfarverne nuancer af gul, blå og lilla med hvid. Men netop med tulipanerne giver vi 'krydderi' til beplantningen.

Verver Export har en række eksklusive tulipansorter. De bliver dyrket specielt til vores kunder af producenterne. I de første år, hvor vi kun har begrænset antal af en ny sort til rådighed, bruges disse hovedsageligt til at skabe unikke blandinger. Designeren Jacqueline van der Kloet har derefter til opgave at udtænke en ny kreation omkring den nye eksklusive sort, som varierer i farve, form og blomstringsperiode. Med 120 forskellige blomsterløg i vores Blandinger Katalog er det altid en ny udfordring!

 

Dårligt kendt = ikke elsket?

Ordsproget "Vi vil ikke have det, vi ikke kender", gælder bestemt ikke for blandinger med Verver Exports blomsterløg. Mange kunder prøver hvert år en ny sammensætning fra kataloget. De ved, at de gør en forskel i en sæsonbestemt beplantning.

Således kunne vi allerede i sommeren konstatere, at den nye blanding "Amazing Angélique" © har fået en god start i 2019-kataloget. Mange forvaltere af grønne områder har allerede opdaget denne blanding med varme farvetoner, hvor tulipanen "Orange Angélique" tiltrækker opmærksomhed, men som endnu ikke er med i kataloget som individuel sort.

Man giver et forårsbed et ekstra særpræg ved at fremhæve en unik egenskab ved en tulipan i en blanding. Et godt eksempel er blandingen "Prima Ille-et-Vilaine"©, hvor tulipanen "Silverstream" spiller en vigtig rolle i sammensætningen. Dens udseende er faktisk meget varieret - fra en næsten helt rød farvetone til en helt hvid tone med alle variationerne mellem de to, og med smukke striber på kronbladene. Blandingen er meget forfriskende med mange hvide blomster, og tulipanen kan eksponere dens pragt i endnu højere grad. Dejlig blanding til beplantningssteder, hvor lyset måske er lidt spredt pga. træer og buske, der stadig er nøgne.

Tulipaner, der fortjener, at man stopper op...

Tulipanerne sørger for, at folk bogstaveligt talt stopper op ved en af dine kreationer i grønne områder. De specielle former og farver fanger opmærksomheden for de forbipasserende, som ikke ser noget sådant i tulipanbuketterne i supermarkedet. Verver Export har specialiseret sig i et sortiment, der er let at beplante på friland/i frilandsbede. Det er ofte sorter, der slet ikke er egnede til dyrkning af afskårne blomster. Alle de nye tulipaner i kataloget er personligt udvalgt af Tijmen Verver. Hans personlige præference for dobbelte og meget robuste tulipaner er også tydelig i kataloger Verver Export!