Luk

Avanceret søgning 

Aktuel søgning

Område
Sæson
Produktlinje

Annuller

Liljer sammen med etårige eller flerårige frø

Plant sommeren med maskine!

Mangel på "hænder" og viden er de problemer, der oftest nævnes af arbejdsgiverne inden for de grønne fag. Verver Export ser de problemer som en udfordring, der skal findes løsninger til. En af disse udfordringer var at sætte sommerløg med maskine.

 

Liljer sammen med etårige eller flerårige frø

Fordelene ved liljer er, at de er robuste, holdbare og farverige. En klar ulempe er dog perioden efter blomstringen, når liljerne bliver gule i et stykke tid, før de visner. Ved at sammensætte liljer med især etårige og toårige blomsterfrø, bliver de visne liljer maskeret af de farverige blomster, der blomstrer rigt lige præcis i anden halvdel af sommeren. Disse frø spirer let i den planteskole, vi har skabt, og giver med det samme en optimal blomstereng i den samme sommer. Flerårige frøblandinger er mindre "eksplosive" og fungerer derfor lidt mindre godt som opfølgning på liljernes store farveeksplosion. Vores kunder kan selvfølgelig altid blande flerårige frø med vores frø.

Lad dig inspirere af dine kollegers resultater.

Og det er ikke alt!

Benoit fortæller om forskellige beplantningsforslag sat med plantemaskine, som vi kan tilbyde dig:

Med vores forskellige nye maskiner stopper sommerbeplantning med maskine ikke ved liljeløg. Fra nu af kan vi også plante Liatris-løg, gladiolis, Acidanthera, ornithogales ... og endda Dahlia-rodknolde. Blomstringsmulighederne med sommerblomsterløg vil blive ved med at overraske dig.