Luk

Avanceret søgning 

Aktuel søgning

Område
Sæson
Produktlinje

Annuller

Dahliaer får grønne områder til at summe

Alfa-Zulu-dahlia-serien

Alfa-Zulu-dahlia-serien med enkeltblomster er økologisk dyrket og markedsføres kun af Verver Export. Den stimulerer tilgængeligheden af pollen og nektar til insekter i grønne områder.

Unikt sortiment

Når dahliaer blev fremavlet rundt om i verden, blev dahliaer med åbent blomsterhjerte (enkeltblomstrede) generelt kasseret. Deres blomst betragtes ikke som en fra en ægte dahlia. I flere år har Tijmen Verver personligt samlet de smukkeste "fejl" i naturen og fra planteavlerne, da disse blomster er særligt interessante mht. at kunne yde et bidrag til biodiversiteten om sommeren og sensommeren.

  

I mellemtiden er NATO-alfabetet udfyldt, og de første 'bogstaver' er med i kataloget. Dette personlige Verver Export-sortiment formeres også organisk. Så er det også tid til at bruge et Bee Wise-plantekoncept i dine beplantninger?

Du finder alle oplysninger om dette her i det nye katalog Sommerblomsteranlæg og fordyrkede planter!

Smukt udvalg af farver

Serien består af et smukt udvalg af farver, der spænder lige fra pasteltoner til lyse og kraftige farver. For hver sammensætning med etårige eller flerårige planter er det muligt at opnå en overraskende sammensætning. Disse dahliaer er ekstremt hårdføre og fortsætter med at blomstre godt, når de gamle, visne blomster afskæres sjældnere. Ekstremt let at bruge til grønne områder.

Vil du også blive charmeret af vores Bee Wise-dahliaer til sommer?

Vi ønsker dig masser af sjov med dine planer i vintermånederne. Med kurs mod et farverigt forår!