Luk

Avanceret søgning 

Aktuel søgning

Område
Sæson
Produktlinje

Annuller

Test udført i praksis for optimal rådgivning

Lytte og udvikle

Praktiske tests med blomsterløg i grønne områder danner et godt grundlag for Verver Export for at kunne tilbyde nye sorter og nye anvendelser til sine kunder. På forskellige steder i Frankrig, Sverige, Tyskland og Holland har Verver Export sine egne testlokaliteter, og derudover udføres mange tests hos vores faste og loyale kunder.

Optimale råd

“Vi ønsker at give vores kunder optimal rådgivning om vores produkter og plantekoncepter. Ikke kun mht. kvalitet, men frem for alt om det rette produkt på det rigtige sted ”, siger Tijmen Verver. ”Oplysninger om hårdførhed, flerårig blomstring eller forvildningskvaliteter er data, som vi ikke får fra vores producenter. En producent/avler planter og høster hvert år og ser kun på ting som sygdomsresistens og den reproduktive faktor under dyrkningen. Nogle gange kan vi omsætte dette til brug for vores kunder, men det er ikke altid en garanti. ”

Direktøren for Verver Export gør alt for at levere god kvalitet og god rådgivning, og firmaets motto er ikke for ingenting: ”Sammen om farverige og bæredygtige, grønne områder”. ”Vi skal altid være i udvikling,” tilføjer direktøren. ”Så vi gør mere end blot tilføje nye sorter til kataloget”.

   

Testlokaliteter

Verver Export har flere testlokaliteter i Europa. Vi tester ikke kun plantagens visuelle aspekt, men især præstationen på forskellige jordbundstyper, i et kyst- eller fastlandsklima, hårdførhed, modstandsdygtighed over for tørke og holdbarhed (flerårig blomstring/forvildning). Hver lokalitet har ofte sine egne specifikke ting. Sverige tester for eksempel især for hårdførhed, frøenes succesrate i skabelsen af blomstereng i en kortere sommersæson. Tyskland tester for flerårig blomstring, men også for tørkebestandighed. Frankrig tester modstandsdygtighed mod tørke og hårdførheden for visse sommerkoncepter. Kort sagt; mange tests og mange resultater at forvalte.

En af de langsigtede test er flerårige test af blomsterløg plantet under plæne. Det er vigtigt at vide, hvordan forskellige sorter reproducerer, når de plantes under plæne i forskellige jordbundstyper. Verver Export har gennemført disse forsøg i over 10 år, og hvert år tilføjes nye sorter, som inkluderes i kataloget som enkeltsorter. Efter 3 til 5 år anses sorten for at være "kvalificeret" eller "ikke kvalificeret" i en blanding af blomsterløg under plæne til plantemaskinen - eller endda egnet til optagelse i kataloget The Naturals, hvis den formerer sig meget godt.

Det kreative team

“For at kunne omsætte vores testresultater effektivt til vores salgsudbud, men også for at kunne skabe nye beplantningskoncepter, har vi brug for folk med forskellige færdigheder. Jeg fandt disse mennesker og satte dem sammen i Verver Exports kreative team,” forklarer Verver. ”Beplantningskoncepterne og nye sammensætninger skabes normalt af Jacqueline van der Kloet og Josie Laferte, selvom jeg også holder af at skabe nye blandinger af blomsterløg,” siger Tijmen, mens han ler. ”Registreringen af testresultater, analysen og konverteringen til salg er Monique Samsons og Miek Staps ansvarsområde. At måle på noget er ikke kun viden, det er også nødvendigt at bruge denne viden!”.

Lytte og udvikle

Markedet for grønne områder er i fuld gang. Lokale myndigheder står med meget stramme budgetter, uerfarent personale og en udvikling henimod grønne områder med mere biodiversitet og bæredygtighed. ”Frem for alt er vi nødt til at lytte til vores kunder,” siger Tijmen Verver. "Ved at lytte og forstå deres udfordringer er vi med vores produkter i stand til at udvikle nye udformninger og beplantningsdesign, der svarer til de eksisterende behov i Europa".

Det kreative team og teknikere arbejder på nye udviklinger for at "aflaste" de kunder, der ikke har nok personale til at tage sig af større beplantninger. Nyudvikling i udformning og design, som bidrager til biodiversitet, men også nogle, der tager højde for typiske klimatiske problemer, såsom tørke eller meget regn i en kort periode. Man skal tænke på alt. Men det stopper ikke dér. Mange nyudviklinger testes i øjeblikket i praksis, for uden test i praksis bliver der ingen ny tilførsel!