Luk

Avanceret søgning 

Aktuel søgning

Område
Sæson
Produktlinje

Annuller

Sommerbeplantning - klar til at plante

En god start, det er allerede halvvejs færdig!

Sommerblomsteranlæg er "klar-til-at plante" sommerbede, som leveres med et planteskema. Koncepterne leveres i krukker umiddelbart efter Saints de Glace (franske helgendage 11., 12. og 13. maj). Så snart de ankommer, er det vigtigt at efterse, om alt er leveret. Et koncept svarer til en hylde i en træreol, der aflæsses af transportøren/speditøren. Hver potte har et tal, som også er angivet på planteskemaet. Derudover er det nødvendigt at vande igen efter modtagelsen og inden plantningen.

  

Vand og gødning er væsentligt

Inden du sætter planterne, anbefaler vi, at du spreder den gødning, der følger med konceptet, i bedet med en rive. Gødningen fungerer indtil midt på sommeren og kan også tilbageholde vand. Efter placeringen og plantningen skal beplantningen vandes godt igen.

I løbet af de første uger skal bedet stadig udvikle sig, og ukrudtet har da mulighed for at formere sig. Fjern det, før det konkurrerer med planterne. Afhængigt af temperatur og nedbør er det vigtigt, at planterne har tilstrækkelig fugtighed til at kunne udvikle sig, netop når de begynder at vokse. Advarsel: for meget vand er heller ikke godt for mange af disse næsten tropiske planter!

Lad os sammen farvesætte sommerens grønne områder.