Luk

Avanceret søgning 

Aktuel søgning

Område
Sæson
Produktlinje

Annuller

Midlertidig grøn beplantning i din by

Midlertidig forskønnelse af et bymiljø

En stor del af befolkningen bor i byområder, hvad enten det er i storbyer eller mindre byer, og den tendens er stigende. Livskvaliteten i byområderne, som er afgørende, afhænger stærkt af tilstedeværelsen og kvaliteten af grønne områder. Det er en vigtig faktor for en bæredygtig byudvikling. 

I den kontekst inbydes Verver Export også fra tid til anden til at udforme plantekoncepter, som midlertidigt frisker et bymiljø op til en begivenhed eller et jubilæum. Og det gør vi med blomsterløg! Det handler om kreativ grøn beplantning til områder på en ydmyg skala. Der er forskellige muligheder for at udsmykke gader, pladser, parker og haver med lange og farverige blomstringer. 

  

Forårsblomstrende løg i potter

Med for-dyrkede efterårsløg vil der hurtigt opstå en midlertidig grøn beplantning i din by. Påskeliljer, tulipaner, hyacinter, muscari og andre små løg fås i potter med variabel diameter på mellem 9 og 27 centimeter.

Verver Export kan levere løgene i forskellige faser af deres udvikling, hvis de bestilles til tiden. Du bestemmer hvilket stadie løgene, du bestiller, skal være i. Jo tidligere leveringen finder sted i løgets udvikling, jo længere vil du kunne være vidne til og nyde blomsternes vækst og blomstring over tid. Til udsmykning af en begivenhed eller et event skal blomstringen dog være på sit højeste på selve dagen, og det er derfor muligt at bestille produkter i potter, som er længere fremme i deres udvikling.

Favorit sommerblomstringer

Verver Export har en unik serie af sommerblomsterløg i potter. Disse planter for-dyrkes i vores logistiske drivhuse og på køl indtil første vækstfase for at styrke planten og senere få flere blomster. Ved Saints de Glace (franske helgendage 11., 12. og 13. maj) leverer vi potterne med en plante med en højde på ca. 30 cm. Således, at dine kummer og blomsterkasser m.m. straks kan udfyldes. Allerede efter et par uger udvikles de første blomster, eller hvis det er dahliaer de første knopper. De for-kultiverede sommerløg kan kombineres med etårige planter, som giver farve fra starten af sommeren. Det giver dig en god ligevægt med mange blomster fra forsommeren til de første frostnætter.

Pop-Up Park

Du kan anlægge en kortvarig park for at udsmykke et brostensbelagt torv eller pladsen ved en nedrevet bygning og øjeblikkeligt omdanne dette til et hav af blomster til lave omkostninger. En midlertidig park kan etableres hurtigt, og den har en forebyggende effekt mod hærværk, især i belastede områder.

Den faktor, som begrænser en vellykket beplantning, er alt for ofte den tid, det tager. For dem, der ikke er villige eller er ude af stand til at afsætte tilstrækkelig tid til vedligeholdelse eller penge til professionel support, er der et ønske om æstetisk funktionelle beplantningskoncepter, som kræver minimal vedligeholdelse. Det er også altafgørende at minimere vedligeholdelsesudgifterne.

Beplantningskonceptet præsenteret af Pop-Up Park sigter mod at kombinere maksimal fordel med minimal vedligeholdelse.

Pluk-selv tulipanhave

Lad dine medborgere vælge deres yndlingstulipaner og tage dem hjem i farve efter eget valg. Anlæg din egen pluk-selv have med vores for-dyrkede tulipaner! Se denne video om pluk-selv haven i Haninge (Sverige) til Forårsfesten i 2018. Pladsen foran byens bibliotek i centrum af Haninge blev i løbet af ingen tid omdannet til en pluk-selv have. Resultat; mange glade lokale, der vendte hjem med deres selvplukkede blomsterbuketter. Se videoen her.