Luk

Avanceret søgning 

Aktuel søgning

Område
Sæson
Produktlinje

Annuller

Om os

Verver Export – Eksperter i blomsterløg og planter (flerårige) til grønne områder


 

Mission

Verver Export udvikler, skaber og leverer nøje udtænkte koncepter med blomsterløg, ofte sammensat med etårige eller flerårige planter til forskønnelse af grønne områder.

Hovedaktiviteter

Verver Export er en eksportvirksomhed. Vi sælger blomsterløg og beplantningskoncepter til stort set alle fagfolk, der arbejder med offentlige, grønne områder. Vi leverer ikke kun produkter, men rådgiver også vores kunder om tekniske detaljer mht. jordbund, klima, forberedelse og beplantning. Vi tilbyder dem tilpassede koncepter med specifikke beplantninger til deres regioner med en målsætning om så lang blomstring som muligt og flot fremtoning.

Vision

Vores vision er at berige og forskønne livsrammerne med vores produkter, beplantningskoncepter og ekspertise om grønne områder. Vores virksomhedsstrategi er at være, forblive og - hvor det er muligt - at være markedsførende i levering af blomsterløg og beplantningskoncpeter til offentlige, grønne områder i Europa.

Mindset

Tankegangen hos Verver Export er forskønnelse og forberedelse af livsrammerne via produkter, know-how og løsninger til grønne områder. Sammen med vores kollegaer på kontoret og i produktionen i Heerhugowaard, samt vores salgsfolk og -agenter i feltet danner vi et fællesskab med fokus på Verver Exports grundværdier. Dette kalder vi "Verver-erfaringen".

Målgruppe

Verver Export har fokus på byen, kommuner, boligselskaber, parker, store ejendomme, golfklubber, hospitaler, zoologiske haver, forlystelsesparker, bygherrer, wellness-centre, gartnere og landskabsarkitekter. Kort sagt, alle personer der tager sig af forvaltning af grønne områder.

Placering

Verver Export har siden 2017 været belligende i drihusdyrkningsregionen Alton i Heerhugowaard på Hasselaarsweg 30. Bygningen består af et væksthus på ca. 100 x 100 m (10.000 m2), hvoraf ca. 60 % bliver brugt til dyrkning og produktion af planter (i potter). Den resterende del fungerer som lager, forarbejdning, til forberedelse og distribution. Verver Export ønsker at drive virksomheden med mindst mulig udledning og har til dette formål brugt de sidst nye teknikker med tiltag, som sigter på energibesparelse og ren energiproduktion.

Historik

Virksomheden Verver Export blev grundlagt i 1957 i Heiloo af Nicolaas Verver med traditionel eksport af blomsterløg til købmænd, der solgte afskårne blomster i Storbritannien, som hovedaktivitet. Dengang var det en familievirksomhed, som blev drevet af Nicolaas Verver sammen med hans kone, Corrie. I 1988 sluttede sønnen, Tijmen Verver, sig til dem. Under hans ledelse fandt en omstrukturering af aktiviteterne sted. Aktiviterne blev derefter koncentreret omkring eksport af blomsterløg i hele Europa til anvendelse i grønne områder og haver. I dag er Verver Export aktiv i 10 europæiske lande: Frankrig, Tyskland, Schweiz, Belgien, Luxemborg, Danmark, Sverige, Norge, Tjekkiet og Slovakiet.

Grundlæggende værdier

Verver Export grundværdier er flg.:
- Høj kvalitet; de største blomsterløg
- Originale blandinger, nøje sammensat
- Teknisk viden og know-how
- Over 50 års erfaring
- Æstetisk værdi; udformninger skabt af vores eget kreative team
- Pålidelig samarbejdspartner
- Innovation: udvalg og muligheder (i fremtiden)
- Vi lytter til vores kunder; kontakt på regionalt niveau, så vi kan besøge kunden på stedet
- Opbygning af et fællesskab; think and dream green (tænk og drøm grønt)

Spørgsmål? Kontakt Verver Export.
Send en e-mail til Verver Export
Jeg accepterer brugsbetingelserne og fortrolighedspolitikken*